2013 Yılı Geleneksel Önlük Giydirme Törenimiz

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Mezunlar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 11. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni 27 Eylül 2013 tarihinde Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Fakültemize yeni kayıt olan öğrencilerimizin ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törenin açılış konuşmalarını Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve törenimizin sponsoru olan Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği 2. Başkanı Ecz. Mustafa Turunç yaptı. Tüm öğrencilerimize fakültemizin öğretim üyeleri ve konuk dekanlar tarafından önlükleri giydirildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 06.09.2021 12:18:48 tarihinde güncellenmiştir.