2018 Yılı Geleneksel Önlük Giydirme Törenimiz

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kaydolan birinci sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen 16. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni 26 Eylül 2018 tarihinde Eczacılık Fakültesi Amfi-1’de M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve TEKB sponsorluğunda gerçekleştirilmiştir. Tören, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel’ in açılış konuşmasıyla başlamıştır.  Tören İstanbul Eczacı Odası Genel Sekreteri  Ecz. Serdar Göksan, TEKB Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Sait Yücel, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş,  geçmiş dönem Sağlık Bakanı ve SURDER Başkanı Ecz. Kazım Dinç ve  Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Mustafa Çelen’in açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Tören beyaz önlüklü geleneksel toplu resim çekimi ile sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 06.09.2021 12:13:03 tarihinde güncellenmiştir.