2012 Yılı Geleneksel Önlük Giydirme Törenimiz

2003 yılında M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği'mizin girişimleriyle başlayan 'Geleneksel Önlük Giydirme Töreni'nin onuncusu 5 Ekim 2012 tarihinde Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar tören salonunda yapıldı. Tüm birinci sınıf öğrencilerimizin yanı sıra velilerin ve çok sayıda öğretim elemanı ve Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag' ın katılımı ile gerçekleşmiştir.

Selçuk Ecza Deposu tarafından diktirilen önlüklerin öğrencilerimize giydirilmesinin ardından, sözlerini Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel' in ve müziğini Ecz. Ahmet Özden'in yazdığı Marmara Eczacılık Marşı hep birlikte söylendi ve tören sona ermiş oldu.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 06.09.2021 12:20:32 tarihinde güncellenmiştir.