1970-1971-1972-1973 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 50. Yıl Plaket Töreni

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 1970, 1971, 1972 ve 1973 yılında mezun olan eczacılarımızın Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılına denk gelen ‘Meslekte 50.Yıl Plaket Töreni’ 27 Ekim 2023 Cuma günü Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde büyük bir özlem ve mutluluk dolu paylaşımlar ile gerçekleştirildi.

Ülkemizin dört bir yanından eczacılarımız ve yakınları katılarak günün anlam ve önemini daha da pekiştirdiler. Müzik eşliğinde gerçekleştiren kokteyl ile uzun zamandır birbirlerini görmeyen mezunlarımız hasret giderdiler. Müzik grubuna eşlik eden Ecz. Yavuz Dilmen, Ecz. Burhan Alkış ve hocamız Prof. Dr. Sevim Rollas ortamı daha da şenlendirdiler. Tören; İstiklal Marşı, saygı duruşu ve dernek başkanı Doç. Dr. Sevgi Karakuş’un gerçekleştirdiği açılış konuşması ile devam etti. Ardından mezunlar ofisi koordinatörü Prof. Dr. Bülent Yılmaz’ın ve Ecz. Atilla Öztürk’ün konuşmaları da törene eşlik etti. Tören mezunların resim gösterileri eşliğinde plaket takdimi ile devam etti ve toplu resim çekimi ile tamamlandı.

Törenimize katılan Prof. Dr. Meral Keyer Uysal, Prof. Dr. Sevim Rollas, Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel, Prof. Dr. Leyla Bitiş, Prof. Dr. Mesut Sancar, Dr. Ecz. Nehir Gülerman, Dr. Ecz. Hale Özcömert Coşkun, Ecz. Osman Seven, Ecz. Filiz Seven, Ecz. İhsan Çayıroğlu, Ecz. Atilla Öztürk, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kulüpleri ve tüm sponsorlara sonsuz teşekkürlerimizi sunar mezunlarımıza sağlıklı ve güzel günler dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 09.12.2023 13:08:53 tarihinde güncellenmiştir.