1998 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 25. Yıl Plaket Töreni

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN 1998 MEZUNLARINA MESLEKTE 25.YIL PLAKET TÖRENİ

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Mesleğinde 25. yılını doldurmuş 1998 yılı mezunlarımızın plaket töreni 5 Mayıs Cuma 2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı. Tören öncesine müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen kokteyl ile 1998 yılı mezunları, hocaları ve öğrenciler bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fakültemiz dekan yardımcısı Prof.Dr.Oya Kerimoğlu ve Dernek Başkanımız Doç. Dr. Sevgi Karakuş’un açılış konuşmalarının ardından Geveze lakaplı Jozi Zalma sunuculuğunda plaket törenine geçildi.

Organizasyon komitesi üyeleri adına Serina Cezveciyan’ın günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasının ardından tören, OSCAR ödüllerinin dağıtılması, foto kolaj gösterisi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törenimiz birbirinden değerli hocalarımızın katılımları, mezunlarımıza plaketlerinin takdimi ve 25. yıl için hazırlanan pastanın kesilmesi ardından sona erdi. Uzun bir aradan sonra birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuz mezunlarımıza meslek hayatlarında nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar dileriz.

 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2023 14:26:34 tarihinde güncellenmiştir.

Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği

HIZLI ERİŞİM