1997 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 25. Yıl Plaket Töreni

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN 1997 MEZUNLARINA MESLEKTE 25.YIL PLAKET TÖRENİ

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Mesleğinde 25. yılını doldurmuş 1997 yılı mezunlarımızın plaket töreni 3 Haziran Cuma 2022 tarihinde Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törenimiz, Dernek Başkanımız Doç. Dr. Sevgi Karakuş’un açılış konuşmasının ardından Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof.Dr. Bülent Yılmaz ve sınıf temsilcisi Ecz. Fatma Nilgün Karslıgil’in günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaları ile başlayıp Prof. Dr. Sevim Rollas başta olmak üzere birbirinden değerli hocalarımızın katılımları ve mezunlarımıza plaketlerinin takdimi ile devam etti. Törenimiz açık havada müzik dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen kokteylin ardından sona erdi. Uzun bir aradan sonra birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuz mezunlarımıza meslek hayatlarında nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar dileriz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 07.11.2022 23:42:36 tarihinde güncellenmiştir.