1993 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 25.Yıl Plaket Töreni

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN 1993 MEZUNLARINA MESLEKTE 25.YIL PLAKET TÖRENİ VE MEZUNLAR BULUŞMASI

M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği, aralarında fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Kübra ELÇİOĞLU’nun da bulunduğu 1993 yılı mezunlarının 25. Yıl Plaket Töreni’ni 4 Mayıs 2018 Cuma günü İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi KARAKUŞ yaptıktan sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL fakültenin eğitim-öğretimi ve yapılan yenilikleri hakkında değerli meslektaşlarımıza bilgi paylaşımında bulundu. Ardından gerçekleşen plaket töreninde mezunlarımız duygulu anlar yaşadı.  Fakülte Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Bedia KAYMAKÇIOĞLU’ na da meslekteki 25. yılı için plaket verildi. Tören için emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize ve öğretim üyelerimize çok teşekkür ediyor, 40. yıllarında da birlikte olmayı diliyoruz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 17.05.2021 23:50:09 tarihinde güncellenmiştir.