Selçuk Ecza Holding’ten 'İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler' Söyleşisi

SELÇUK ECZA HOLDİNG’TEN 'İLAÇ, ECZACILIK VE ECZACI ADAYLARINA ÖNERİLER' SÖYLEŞİSİ

Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay GÜRGEN ve Eczacının Sesi Elektronik Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı  Ecz. Hakan GENÇOSMANOĞLU Öğrenci Söyleşileri kapsamında “İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler” başlıklı toplantıda Derneğimiz katkılarıyla Fakültemiz öğrencileri ile bir araya geldiler. 18 Şubat 2019 tarihinde Amfi-4’de gerçekleşen etkinliğe özellikle 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz katılarak eczacılık mesleğinin gelecekteki önemi ve yeni istihdam alanları hakkında konuşmacılardan detaylı bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 23:23:36 tarihinde güncellenmiştir.