1990 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 25.Yıl Plaket Töreni

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN 1990 YILI MEZUNLARINA 25. YIL PLAKET TÖRENİ ve MEZUNLAR BULUŞMASI

9 Ekim Cuma günü M. Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından Göztepe İSTEK Sosyal Tesislerinde, Dernek Başkanı ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlkay KÜÇÜKGÜZEL’ in de yer aldığı Fakülte 1990 Mezunlarının "Meslekte 25.yıl Plaket Töreni" yapılmıştır. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, meslek örgütleri yönetim kurulu üyelerimizin konuşmalarından sonra plaket takdimi yapıldı ve hep birlikte "1986-1990 Mezunları Meslekte 25. Yıl" pastasını kestiler. Mezunlar “Eski Dostlar” şarkısını birlikte söylediler.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 17.05.2021 23:35:16 tarihinde güncellenmiştir.