1989 Yılı Mezunlarımızın Meslekte 25.Yıl Plaket Töreni

MEZUNLAR DERNEĞİNDEN 1989 YILI MEZUNLARINA 25. YIL PLAKET TÖRENİ

09 Mayıs 2014 tarihinde İstek Vakfı Sosyal Tesislerinde, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğimiz tarafından düzenlenen törende fakültemizin 1989 dönemi mezunlarına 25. Yıl Plaketi verildi. Törenin açılışını yapan Dernek Başkanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel derneğin faaliyetlerinden, hedeflerinden, kuruluşunun 20. yılı olan 2013 yılında gerçekleştirilen etkinliklerinden bahsettiği bir görsel sunum yaptı. Ardından Dekan adına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Sancar dernek ile fakülte arasındaki işbirliğinin önemine değindi ve 1989 yılı mezunlarımızı tebrik etti.

Sözlerini Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel’ in, müziğini ise mezunlarımızdan Ecz. Ahmet Özden’in yazdığı ve öğrenci koromuzun seslendirdiği Marmara Eczacılık Marşı eşliğinde Doç. Dr. Mesut Sancar tarafından hazırlanmış olan fakülte tanıtım filminin ardından plaket törenine geçildi. Yönetim kurulu üyeleri, öğretim üyeleri ve 1989 mezunlarının hep birlikte kestikleri “1989 Yılı Mezunları” pastasıyla tören sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 17.05.2021 23:24:08 tarihinde güncellenmiştir.

Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği