14 Mayıs Eczacılık Günü Kutlamaları Kapsamında Servier İlaç İle Sanayi Eczacılığı

14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA SERVIER İLAÇ İLE SANAYİ ECZACILIĞI

14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında, Fakültemiz ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğimiz işbirliği ile düzenlenen Kariyer Günleri’nin dördüncü etkinliği 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Servier İlaç Bölgesel Medikal Müdürü Ecz. Berre Nur ALDEMİR öğrencilerimize sanayi eczacılığı ve firma stajları hakkında bilgiler verdi ve kendi mesleki birikimlerini paylaştı. Aynı zamanda Yönetici Adayı Ecz. Sena DERİCİOĞLU ve İnsan Kaynakları İşe Alım Yöneticisi Ceylan ALTAN da sunuma katkılarda bulundu.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 23:38:06 tarihinde güncellenmiştir.