14 Mayıs Eczacılık Günü Kutlamaları Kapsamında Acıbadem Sağlık Grubu İle Seminer

14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA ACIBADEM SAĞLIK GRUBU İLE SEMİNER

14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında, Fakültemiz ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğimiz işbirliği ile düzenlenen Kariyer Günleri’nin ikinci etkinliği 07.05.2019 tarihinde Amfi-4’te gerçekleştirildi. Acıbadem Sağlık Grubu Eczacılık Hizmetleri Müdürü Ecz. Zeynep KUTBAY’ın Hastane Eczacılığı ve Acıbadem Sağlık Grubu’ndaki eczane hizmetlerinin işleyişini anlattığı sunumuyla başlayan programımız, Acıbadem Sağlık Grubu İşe Alım Uzmanı Sayın Merve ATAGÜN’ ün staj ve işe alım süreçleri hakkındaki sunumuyla devam etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 23:32:20 tarihinde güncellenmiştir.