Berko Akademi İle ‘Eczacının Kariyer Yolu’ Konulu Kariyer Günü

BERKO AKADEMİ İLE ‘ECZACININ KARİYER YOLU’ KONULU KARİYER GÜNÜ

BERKO Akademi, fakültemiz ve derneğimizin beraber düzenlediği “Eczacının Kariyer Yolu” konulu kariyer günü 23 Şubat 2015 tarihinde Fakültemizde gerçekleştirildi. Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. OMURTAG yaptı. Kariyer gününün ilk konuşmacısı olan BERKO İlaç San. kurucusu ve sahibi aynı zamanda fakültemiz 1973 yılı mezunu Ecz. Berat BERAN bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardı. Kariyer gününün ikinci kısmında ise BERKO İnsan Kaynakları Müdürü Tarık KÜPÇÜ iş ve staj görüşmelerinde dikkat edilmesi gereken noktalardan, CV hazırlama tekniğinden, iş olanaklarından söz etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 22:31:13 tarihinde güncellenmiştir.