'Ecza Depoculuğunda İlaç Güvenirliği' Konulu Seminerler

'ECZA DEPOCULUĞUNDA İLAÇ GÜVENİRLİĞİ' KONULU SEMİNERLER

30 Nisan 2013 tarihinde Amfi-1’ de M. Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğinin düzenlediği “Ecza Depolarında İlaç Güvenilirliği” konulu etkinliği, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Güniz KÜÇÜKGÜZEL’in moderatörlüğünde açılış konuşmasıyla başladı. Doç. Dr. Timuçin UĞURLU, “İlaçlarda Ambalajlama Ve Etiketlemenin Önemi” konusunda ilk sunumu gerçekleştirdi. Daha sonra Biofarma İlaç Ar-Ge Müdürü Uzm. Kim. Serap ODABAŞIGeliştirmeden Hastaya İlaçta Stabilite” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Son konuşmada ise Selçuk ve As Ecza Depolarının Eczacılık Fakülteleri koordinatörü olan Dilek Özdoğan GEZİCİOĞLU tarafından öğrencilere “Dağıtım Kanallarında İlaç Saklama Koşulları Ve Güvenliği” konusunda bilgi verildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 21:53:17 tarihinde güncellenmiştir.