DEVA İlaç'la 'Ar-Ge ve Eczacılık' Konulu Konferans

DEVA İLAÇ'LA AR-GE VE ECZACILIK KONULU KONFERANS

Fakültemiz ve Derneğimiz ve DEVA Holding tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, DEVA Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp HASS 17 Mayıs 2013 tarihinde fakültemizde konferans verdi. İlaç endüstrisinde Türkiye'deki durumu özetleyen Hass Deva Holding'in yapısından da bahsetti. Daha sonra söz alan İnsan Kaynakları Müdürü Arzu SARAÇ işe alım sürecinden, staj imkânlarından ve ilaç endüstrisinin eczacıya bakışından bahsetti. Deva İlaç'ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ecz. Doğan VARİNLİOĞLU da bir eczacı olarak ilaç endüstrisinde geçirdiği kariyerden örnekler verdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından en son 25.05.2021 22:43:33 tarihinde güncellenmiştir.