Kısa Bir Aradan Sonra Kariyer Günlerine Dönüş

Doç. Dr. Sevgi Karakuş Ve Uzm. Ecz. Ayşegül İmil Kader Eşliğinde Kısa Bir Aradan Sonra Kariyer Günlerimize Devam Ediyoruz!

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği (MÜEFMED) olarak derneğimizin tanıtımı ve mezunlar ile öğrenciler arasında köprü kurma amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize başlıyoruz.

MÜEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sevgi KARAKUŞ'un katılımıyla; mezunlar derneğini tanıyacağımız ve gelecek dönemlerdeki planlamaları hakkında bilgiler edineceğimiz sunumu dinleme fırsatı bulacağız.

MÜEFMED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Ecz. Ayşegül İMİL KADER'in katılımıyla okul zamanlarından şu anki kariyerine uzanan ilham verici hikayesini dinleme fırsatı bulacağız.

Eczacının endüstrideki yeri, bu alanda çalışmak için gerekli yetkinlikler ve uluslararası firmalarda çalışmanın etkilerini konuşacağımız etkinliğimize hepiniz davetlisiniz.

Tarih: 29 Mayıs Cumartesi 20.00

Etkinliğimize katılabilmek için lütfen kayıt formumuzu doldurunuz: https://forms.gle/E1ZByHZDgDrBRQjN8